ΦΟΒΕΡΟ: Στο μυαλό ενός ερωτευμένου άνδρα -ΒΙΝΤΕΟ

ΦΟΒΕΡΟ: Στο μυαλό ενός ερωτευμένου άνδρα

3

ΦΟΒΕΡΟ: Στο μυαλό ενός ερωτευμένου άνδρα

Ένας άνδρας βγαίνει ραντεβού στα τυφλά με μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο και καθώς ο έρωτας τον χτυπάει κατακούτελα, στο μυαλό του ξεκινάει μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στη λογική και συνεσταλμένη πλευρά με αυτή που κυριαρχείται από το συναίσθημα και την παρορμητικότητα. Δείτε το εξαιρετικό βίντεο των ταλαντούχων Josiah Haworth, Joon Shik Song και Joon Soo Song!

ΔΕΙΤΕ 10 Σημάδια ερωτευμένου άντρα

1)Εκπλήξεις Ένα από τα σημάδια ερωτευμένου άντρα είναι οι εκπλήξεις! Ψάχνει και βρίσκει διάφορους τρόπους για να μας εντυπωσιάσει και να μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Ένας ερωτευμένος άντρας σκέφτεται μπορεί να σκεφτεί διάφορους τρόπους για να συνειδητοποιήσουμε πως μαζί του θα ζήσουμε το παραμύθι!

2)Βρίσκει πάντα χρόνο για εμάς Στα σημάδια ερωτευμένου άντρα θα δούμε και τον διαθέσιμό του χρόνο. Θα τον δείτε να ψάχνει τρόπους να το «σκάσει» από την δουλειά του, να κλέψει χρόνο από τις καθημερινές του υποχρεώσεις αλλά και να σας παίρνει πολλές περισσότερες φορές τηλέφωνο μέσα στην κι αυτό είναι κάτι που σε άλλη περίπτωση δεν συνηθίζουν να κάνουν οι άντρες. Επίσης θα σας αφιερώσει εύκολα ακόμα και τον χρόνο που θα είχε για να ξεκουραστεί!

3)Υγιής ζήλια Η ζήλια μπορεί να μην είναι ένα «θετικό» συναίσθημα αλλά μία υγιής ζήλια χωρίς ιδιαίτερη ένταση, εμάς τις γυναίκες μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Ένας ερωτευμένος άντρας σας θέλει μόνο δικιά του και δεν είναι παράξενο να τον δείτε να δυσανασχετεί αφού παντού γύρω του βλέπει «εχθρούς». Φυσικά μιλάμε για μία διακριτική ζήλια η οποία μας κάνει να νιώθουμε τον ερωτά του και πόσο μοναδικές είμαστε στα μάτια του. οποιαδήποτε άλλη κορφή ζήλιας είναι πολύ μακριά από τον έρωτα και όχι μόνο δεν μας κολακεύει αλλά φθείρει και καταστρέφει ότι όμορφο υπάρχει! Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε πια για εγωισμό και όχι για έρωτα.

4)Μας παρατηρεί συνεχώς Ένας ερωτευμένος άντρας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω μας! Μας παρατηρεί συνεχώς αφού βρίσκει ιδιαίτερη κάθε κίνησή μας όπως και τον τρόπο που μιλάμε. Γενικότερα το παραμικρό πάνω μας, ένας ερωτευμένος άντρας, το βρίσκει ξεχωριστό και χαριτωμένο!

5)Προσπαθεί να περνάμε καλά Στα σημάδια ερωτευμένου άντρα θα παρατηρήσετε και τις προσπάθειές του να περάσετε όμορφα και αξέχαστα μαζί του. Ο έρωτας περιέχει πάθος και έκρηξη! Ο ερωτευμένος άντρας θέλει να σας δείξει και τα δυο και να σας κάνει να νιώθετε όμορφα κάθε στιγμή μαζί του.

6)Αβίαστα γλυκόλογα Όσο και κάποιες φορές οι γυναίκες να γινόμαστε επιφυλακτικές και καχύποπτες στο άκουσμα γλυκόλογων, ένας ερωτευμένος άντρας δεν μπορεί να τα αποφύγει. Μπορούμε να πούμε πως του βγαίνουν αβίαστα και όπως και να ‘χει εμάς τις γυναίκες μας αρέσει αυτό. Αν δώσουμε όμως βάση στην λεπτομέρεια, συχνά παρατηρούμε πως ένας πραγματικά ερωτευμένος άντρας «ξεδιπλώνεται» μόνο όταν δεν υπάρχουν και άλλοι μπροστά. Έτσι μην ανησυχήσετε αν δείτε διαφορά όταν βρίσκεστε οι δυο σας και όταν είστε σε μία παρέα. Οι άντρες δύσκολα θα δείξουν τον έρωτά τους, τον οποίο ορισμένοι θεωρούν αδυναμία, μπροστά σε κοινό.

7)Πρώτος να μας εξυπηρετήσει Δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος άλλος θα σας βοηθήσει ή θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι! Είναι ο ένας και μοναδικός για εσάς και θέλει να σας το αποδείξει. Βρίσκεται εκεί σε κάθε περίπτωση για να δείξει σε εσάς πως είναι ικανός για όλα ώστε να νιώσετε εσείς καλύτερα. Θα τον δείτε να προσπαθεί για πράγματα με τα οποία ίσως να μην είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά στη ζωή του!

8)Ρομαντισμός Ποιος σας είπε πως ο ρομαντισμός είναι γυναικείο προνόμιο; Μέσα στα σημάδια ερωτευμένου άντρα έχει και ο ρομαντισμός στην θέση του. Είναι μάλλον μία ιδέα που «ξυπνάει» μαζί με τον έρωτα. Απολαύστε την ρομαντική πλευρά ακόμα και του πιο δύσκολου άντρα σε μία τέτοια περίπτωση!

9)Αναδεικνύει την καλή του πλευρά Θέλει και επιδιώκει να σας κάνει εντύπωση! Αναδεικνύει την καλή πλευρά του χωρίς να το έχει σκεφτεί ιδιαίτερα. Δηλαδή, δεν είναι κάτι που γίνετε εσκεμμένα ώστε να σας «κοροϊδέψει» αλλά τα συναισθήματά του τον οδηγούν σε αυτό. Η δύσκολη, θα μπορούσαμε να πούμε, πλευρά του εαυτού του κρύβει οποιαδήποτε παραξενιά μπορεί να έχει ως χαρακτήρας στην καθημερινότητά του. Κάπως έτσι μπερδευόμαστε και έπειτα από ένα διάστημα αναρωτιόμαστε πώς δεν είδαμε το ένα και πώς δεν είδαμε το άλλο!

10)Κάνει σχέδια για το μέλλον Ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα μπορούσαμε να μην τονίσουμε στα σημάδια ερωτευμένου άντρα είναι η αναφορές του σε μελλοντικά σχέδια που φυσικά, περιλαμβάνουν και εμάς!

Δεν είναι δύσκολο να ακούσετε έναν ερωτευμένο άντρα να σχεδιάζει διάφορα σενάρια για το μέλλον στα οποία θα παίζετε μαζί. Μπορεί να διαφέρουν λίγο από τον γυναικείο τρόπο σκέψης αλλά δεν παύουν να είναι σχέδια για το μέλλον! Για παράδειγμα, μία γυναίκα συνήθως σκέφτεται την οικογένεια, τα παιδιά, τον γάμο, ενώ ο άντρας θα συζητήσει ίσως για σχέδια όπως πού θα μείνετε, πόσο όμορφα θα ζείτε και άλλα παρόμοια. Φυσικά, σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Πηγή: myportal.gr www.otherside.gr

Διαβάστε περισσότερα