loading...

Σούπερ θεία σημαίνει αγαπώ τα ανίψια μου σαν παιδιά μου

Όταν έχεις ανίψια, αντί για λεφτά στο πορτοφόλι σου, βρίσκεις μόνο αποδείξεις, μάρκες από το λούνα παρκ και κάτι ξεχασμένα δίλεπτα. Τους δίνεις πολλά φιλιά και τους υπενθυμίζεις συνέχεια, πόσο σημαντικά είναι για σένα. Τα αγαπάς πολύ και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Όταν έχεις ανίψια, αντί για λεφτά στο πορτοφόλι σου, βρίσκεις μόνο αποδείξεις, μάρκες από το λούνα παρκ και κάτι ξεχασμένα δίλεπτα. Τους δίνεις πολλά φιλιά και τους υπενθυμίζεις συνέχεια, πόσο σημαντικά είναι για σένα. Τα αγαπάς πολύ και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Όταν η αδερφή μου έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, ήξερα, ότι η ζωή μου θα άλλαζε για πάντα: Επιτέλους κάποιος/α, που θα γινόταν η καλύτερη και εξυπνότερη εκδοχή του εαυτού μου! Οι γονείς του/της μπορούσαν να ανησυχούν για βαθμούς, βόλτες, αγόρια η κορίτσια και πολλά άλλα, αλλά εγώ θα τον/την μάθαινα, πώς να εξουσιάζει τον κόσμο! Το να είσαι η σούπερ θεία είναι τρόπος ζωής.

«Η ίδια ρόμπα, που φοράει ο πρίγκηπας George είναι σε απόθεμα ή σας τελείωσε; Ναι παρακαλώ». Απλά αγνόησε την αδερφή ή τον αδερφό σου, που λέει, ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται κάτι περισσότερο. Τα παιδιά ΠΑΝΤΑ χρειάζονται το κάτι παραπάνω από σένα.

«Προσέξτε, πώς μου συμπεριφέρεστε, αλλιώς ό, τι έχω και δεν έχω, θα τα αφήσω στα ιδρύματα και την εκκλησία»

Αντί για λεφτά, στο πορτοφόλι σου βρίσκεις μόνο αποδείξεις, μάρκες από το λούνα παρκ, κάτι ξεχασμένα δίλεπτα και …ένα δυνατό πόνο στο στομάχι.

Χωρισμοί, προβλήματα με φίλους και φίλες, θέματα στη δουλειά …Ναι, τα ανίψια σου τα ακούνε όλα.

Σαν σούπερ θεία, τα έτρεχες όλη μέρα δεξιά αριστερά, χώρια τα σκαλιά πάνω κάτω. Φτάνει. Γυμνάστηκες αρκετά για σήμερα.

Σίγουρα, ούτε σημασία δεν σου δίνουν και το μόνο, που τα ενδιαφέρει είναι η Πέππα, το γουρουνάκι, αλλά είναι τόσο χαριτωμένα και απολαμβάνεις την παρέα μαζί τους, που δεν σε νοιάζει ό, τι ώρα κι αν πας για ύπνο.

Γιατί μόνο εσύ ξέρεις, πότε θέλουν αγκαλίτσα και πότε να παίξουν.

Ξέρεις, όμως, πότε να τους υπενθυμίσεις, πόσο τυχερά είναι, που έχουν τόσο καλούς γονείς να τα φροντίζουν.

Η Molly Ringwald είναι η απόλυτη βασίλισσα και τα ανίψια σου καλά θα κάνουν, να μην το ξεχάσουν ΠΟΤΕ. Σε αντάλλαγμα, σου μαθαίνουν, πώς να κάνεις «streak» στο Snapchat.

Να ‘ξερες μόνο, πόσα προβλήματα μπορεί να λύσει το «Ακαντού» από τα Ζουζούνια. Αν τους βάλεις και το βίντεο κλιπ στο Youtube, παίρνεις έξτρα μπόνους.

Τότε, τους δίνεις πολλά φιλιά και τους υπενθυμίζεις συνέχεια, πόσο σημαντικά είναι για σένα.

Φτιάχτηκε νέο μουσείο, που μεταμορφώνει τα παιδιά σε Αϊνστάιν; Τρία εισιτήρια παρακαλώ και γρήγορα.

«Μην αφήνεις το παιδί να παίζει μ’ αυτά τα fidget spinners! Είναι επικίνδυνα! (και πολύ ενοχλητικά!)

Και φέρεσαι σαν να μην είπες «γ@μώ το κέρατό μου» μπροστά τους καμιά δεκαριά φορές. Από πάνω κιόλας τα δωροδοκείς, για να μην σε μαρτυρήσουν στους γονείς τους.

Είτε πρόκειται για τότε, που η γιαγιά μέθυσε ή τότε που η αδερφή σου κατουρήθηκε πάνω της σε μία οικογενειακή εκδρομή, τα παιδιά θα μείνουν με το βλέμμα καρφωμένο πάνω σου.

Παρόλο που τρέχεις λες και είσαι έφηβη, δεν μπορείς να τρως, σαν να είσαι όντως.

Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, μακάρι να κρατούσες τώρα στα χέρια ένα μπαλάκι κατά του άγχους μπας και ηρεμήσεις καθόλου.

Τι είναι μια μικρή γουλιά σαμπάνιας στα 17; Είστε σε οικογενειακό γάμο και κανείς από εσάς δεν οδηγεί.

Πηγαίντε στο εξωτερικό, παίξτε παιχνίδια, γραφτείτε στην τοπική ομάδα χόκεϊ. Τώρα, που είστε μικρά και μπορείτε!

Και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο.

Πηγή: singlewoman.gr

loading...